Become one with nature

Een fantastische diepgaande en helende reis van twee dagen in de prachtige Kennemerduinen rondom Bloemendaal.

Onder begeleiding van Xander ga je met een kleine groep van maximaal 7 deelnemers gerichte oefeningen doen zoals meditaties, visualisaties, ademwerk, opstellingen , rituelen en ceremonies midden in de natuur.

Deze twee dagen staan in het teken van verbinden, voelen en ervaren van de ongekende krachten en elementen van de natuur in- en om ons heen.
Vanwege de grootte van de groep is er veel onderlinge interactie.

Het lesprogramma is als volgt opgebouwd:

THEMA LUCHT:

Tijdens deze eerste dag (ochtend) verleggen we de grenzen van ons denken en leer je onder andere op welke wijze je contact kunt maken met de ‘taal’ en kwaliteit van de wind. De taal van de wind is onbegrensd en brengt jou precies op de plek waar je hoort te zijn. Met behulp van krachtige oefeningen plant je symbolisch gezien een zaadje en laat je het meevoeren met de wind die vervolgens de bestemming bepaalt.

THEMA WATER:

Tijdens deze eerste dag (middag) leer je met behulp van de kwaliteit van water jouw emotionele lichaam te onderzoeken. Welke emoties liggen aan de oppervlakte en welke niet? Er ontvouwt zich een emotioneel rijpingsproces waarbij jouw onderbewustzijn met behulp van de kracht van water gaat stromen.

THEMA AARDE:

Tijdens deze tweede dag (ochtend) gaan we op blote voeten de kwaliteit van de aarde en ons fysieke lichaam voelen en ervaren. We gaan ons verbinden met de hartslag van de aarde en doen op respectvolle wijze een prachtig ritueel gericht op moeder aarde.

 

THEMA VUUR:

Tijdens deze tweede dag (middag) gaan we het vuur in ons aanwakkeren door onze energie frequentie te verhogen. Deze dag staat in het teken van in beweging komen en in verbinding komen met de energie van het Universum. Aan het einde van de dag sluiten we op ceremoniële wijze de reis met elkaar af.

Voor wie bestemd?

De workshop is in principe voor iedereen toegankelijk die de innerlijke roep voelt om deel te nemen. Toch is enige ervaring met meditaties of visualisaties en interesse in de zin van het leven wenselijk. Indien je de online training ‘De magie van de Pijnappelklier’ van Xander volgt, kun je deelname aan deze workshop zien als een verdieping op de theorie en oefeningen van de online lessen en ben je van harte welkom. Dit is vanzelfsprekend geen voorwaarde voor deelname. 

Voel je de roep om deel te nemen en wil je:

 • Mediteren in de natuur en aan zee
 • Leren af te stemmen op de elementen van de natuur
 • Natuurlijke krachten in je oproepen
 • Diepe verbinding voelen met jezelf en met anderen
 • Deelnemen aan een kleinschalige workshop met gelijkgestemden
 • Genieten van de natuur

->   VOEL JE EEN JA?

Algemene informatie:

 • Lesdagen: 28 & 29 augustus 2020 (vr/za)
 • De tijden zijn van 10.00 tot circa 16.30 uur.
 • Maximaal 7 deelnemers
 • Prijs: 190 euro voor twee dagen
 • Niet geschikt als je in slechte fysieke conditie verkeert
 • Inschrijven is mogelijk via de website van het Levenscollege