Je bekijkt nu De magie van de Pijnappelklier

De magie van de Pijnappelklier

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gratis (met registreren en inloggen)

Welkom bij de online training over de Pijnappelklier. Uiteraard hoop ik je enorm te inspireren met deze prachtige online training. Een nieuwe kijk op het leven, nieuwe toepasbare vaardigheden en fantastische nieuwe inzichten.

De symboliek, de functie en de diepere betekenis van de Pijnappelklier is ongelofelijk interessant. Het is een krachtig instrument dat ons in staat stelt de zin van het leven te begrijpen.

Er zijn talloze verwijzingen naar de Pijnappelklier vanuit het oude Egypte, verschillende religie, (oosterse) filosofie maar ook in de moderne wetenschap komt dit terug.

Dit magische kliertje stelt ons in staat om contact te maken met ons onderbewustzijn en heeft naast een essentiële fysiologische werking ook een diepe spirituele betekenis.
De Pijnappelklier is de rode draad in het transformatie- en zuiveringsproces van de mens. Het is het best bewaarde geheim op het gebied van zelfrealisatie.

Graag neem ik je mee op ontdekkingstocht naar de kern van jouw bestaan. Je zult versteld staan van de ongelofelijke krachten die je bij je geboorte hebt meekregen.

Ik probeer de verschillende lessen zoveel mogelijk te onderbouwen met theorie. Hiermee zal ik een brug slaan tussen, religie, wetenschap en filosofie. Vanuit mijn optiek zijn deze drie onderwerpen onlosmakelijk met elkaar verbonden.
Al jarenlang ben ik geïnteresseerd in de betekenis van het leven in algemene- en persoonlijk zin. Waarom zijn we hier en wat is het doel?! Telkens als ik het vermoeden heb hét antwoord te weten op deze vraag, word ik nog nieuwsgieriger. Er is nog zoveel te ontdekken en te leren.

Ik zie het als een voorrecht om je mee te nemen in mijn ontdekkingstocht naar de zin van ons bestaan.

Hartelijke groeten,
Xander van der Zijden