Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gratis (met registreren en inloggen)

Een prachtige online training ontwikkeld door Xander van der Zijden. De training biedt jou tal van inzichten, praktische handvatten, verschillende geleide meditaties en visualisaties om jouw bewustzijn toe te laten nemen.

De bijzondere functie, werking en diepgaande betekenis van de Pijnappelklier is het best bewaarde geheim op het gebied van zelfrealisatie en de toegang tot scheppende krachten. Door dit programma te volgen groeit niet alleen jouw bewustzijn maar neemt ook jouw levensenergie en vreugde toe.

Ieder mens heeft volgens Xander de mogelijkheid om in harmonie te leven met zichzelf, met anderen en met het universum en de aarde. Xander ziet het leven als een prachtig muziekstuk waarvan wij stap voor stap de melodie en de juiste tonen leren begrijpen.

Deze online training is een magische reis die ervoor zorgt dat je het leven vanuit een breder perspectief leert begrijpen, voelen en ervaren. Xander deelt zijn kennis met inzichten uit (oosterse) filosofie, religie, universele leer, alchemie en wetenschap. Op deze wijze onderbouwt en deelt hij zijn oneindige nieuwsgierigheid naar de zin van het leven in algemene- en persoonlijke zin.

De volgende lessen zijn momenteel beschikbaar:

Les 1: De verschillende lagen van jouw bewustzijn en dimensies onderscheiden
Les 2: De fysiologische werking van de Pijnappelklier
Les 3: Magisch denken
Les 4: Chakraleer
Les 5: Alchemie
Les 6: De 7 wetten van het Universum
Les 7: Gidsen
Les 8: Nieuwe poorten openen
Les 9: De Ziel deel 1
les 10: De Ziel deel 2 (Akashic records)
les 11: Harmonieleer