Ontdek de magie van de Pijnappelklier

maak de reis van je leven

WAT IS EEN PRIVE TRAJECT EXCLUSIEF?

Een privé traject exclusief is een diepgaande, transformerende en helende reis waarbij je een-op-een met Xander gedurende drie maanden op exclusieve basis door alle lagen van jouw mens-zijn een doorbraak realiseert en als nieuw mens herboren de volgende fase van jouw leven in gaat. Je leert jezelf en jouw leven vanuit talloze perspectieven te bekijken waardoor jouw zelf- en wereldbeeld explosief zal toenemen. De privé traject exclusief duurt drie maanden met tenminste iedere week een (online) sessie. 

VOOR WIE BESTEMD?

Een privé traject exclusief is bestemd voor mensen die sterk de innerlijke roep voelen om deze magische en intense reis samen met mij te maken. Je voelt tevens de roep om in deze transformerende tijd jouw liefde en wijsheid (nog) meer te verspreiden om zo de poorten open te zetten naar het nieuwe tijdperk. Je bent ondernemer en hebt bij voorkeur tenminste enige ervaring met innerlijk proceswerk, zelfonderzoek, meditatie en bent nieuwsgierig naar de zin van het leven. Je hebt behoefte aan:

  • Diepgaande (zelf)reflectie op tal van gebieden
  • Inzage en heling en waar nodig afscheid nemen van mentale- en emotionele overtuigingen op alle lagen van jouw mens-zijn
  • Emotionele groei en boost aan positivisme en levensenergie  
  • Leven met (meer) bezieling en authenticiteit

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Xander heeft zeer ruime relevante ervaring (circa 20 jaar) en begeleidt jou, gedurende dit exclusieve traject op tal van gebieden die zijn afgestemd op jouw intrinsieke motivatie voor deelname. Met behulp van zijn inlevingsvermogen als therapeut, life- en business coach- en train technieken gecombineerd met een brede achtergrond aan kennis en ervaring als mens, houdt hij je zonder oordeel tal van spiegels voor. Je gaat samen met Xander de mooiste en intenste reis van jouw leven maken; een reis naar heelheid, synchroniciteit en (innerlijke) vrijheid! 

WAAROM DEELNEMEN?

Dit traject zal als een grote bevrijding ervaren worden. Xander trekt figuurlijk alles uit de kast om verschillende doorbraken in jou en jouw leven te realiseren, een proces van ontworstelen en ontwortelen zal zich voltrekken. Hij biedt een veilige bedding aan om de meest pure versie van jouzelf te aanschouwen en te ontmoeten. Voelen en ervaren dat je werkelijk leeft. Het is een magische tijd om een waanzinnige quantumsprong te maken. Jouw Ziel heeft niet voor niets deze tijd gekozen om hier te zijn. Als je voelt dat dit jouw moment is om te springen, wees dan welkom. Ik ontmoet je graag!

Warme groeten,

Xander van der Zijden

>> Nog 2 plekken Beschikbaar om te starten in 2021 <<

Een impressie van de natuur en locatie Bed & Breakfast:

HET TRAJECT EN PRAKTISCHE INFORMATIE:

  • Het doorlopen van dit exclusieve traject is in overleg op verschillende dagen en tijden mogelijk en kan voor een deel online worden gevolgd. 
  • Er is beperkte beschikbaarheid. Enige wachttijd is mogelijk. 
  • Het traject bestaat uit tenminste 12 privé sessies van circa 60-90 minuten (online en offline) en tenminste een retraite van een dag in de prachtige duinen en op het strand met overnachting in B&B. Tussentijds is er geregeld contact. 
  • Prijs is vanaf 4999 euro exclusief 21% btw. 
  • Neem contact op met Xander via het contactformulier voor een intake via video of telefoon.

Neem contact op met Xander voor een intake: