Xander van der Zijden

Groep Healing & activatie sessie met Xander:

Ervaar meer vitaliteit & synchroniciteit

If you are able to bend time – you can change your program that is related to your health

Deze groep sessie is een innerlijke reis gecombineerd met een activatie en reset van jouw zelf genezend vermogen op fysiek- en emotioneel niveau. De groep sessie is gelijk aan een volwaardige privé (1 -op- 1) healing & activatie sessie (zonder NeuroVizr) maar dan in een groep van maximaal 6 mensen.

Tijdens de healing & activatie sessie zit je op ruime afstand van elkaar in een lijn (geen cirkel) op een stoel!

Wat levert healing & activatie sessie je op?

Een healing & activatie sessie verandert de stroom van jouw levenskracht energie en kosmische energie waardoor het zelf genezend vermogen zich herstelt, versnelt en het opent de poorten naar je potentie waardoor de kwaliteit van leven toeneemt.

Hoe ziet een sessie eruit?

Tijdens een healing & activatie sessie zit je met gesloten ogen op een stoel waarbij je onder begeleiding van Xander in ontspanning komt. Xander raakt op zachte wijze enkele drukpunten op de schouders of het hoofd aan om energie (frequentie) over te dragen.

Voor wie bedoeld?

Een healing & activatie sessie is bedoeld voor iedereen die behoefte heeft aan meer levenskracht energie (vitaliteit) en toegang tot kosmische energie. Een gebrek hieraan werkt beperkend om in optimale gezondheid te kunnen leven. Toename hiervan zorgt ervoor dat je met meer vitaliteit, bewustzijn en magie jouw leven in kunt richten.

Algemene en praktische informatie:

  • De locatie van deze groep sessie is op een mooie rustgevende plek in omgeving Haarlem. Alle info ontvang je na de boeking.
  • Een groep sessie duurt circa 2 uur.
  • Maximaal 6 deelnemers.
  • Het boeken en betalen van een sessie kan rechtstreeks via onderstaand online ticketsysteem.
  • De prijs voor een groep healing & activatie sessie is 49 euro.
  • Je ontvangt na betaling een factuur.
  • Bekijk onderstaande mogelijkheden voor deelname en reserveer uw ticket. 

Disclaimer: De vorm van healing is niet bedoeld ter vervanging van reguliere zorg, medisch advies of medicatie. Voor medisch advies raadpleeg uw (behandelend) arts. Voorafgaande een sessie dient u bewust te zijn van de volgende disclaimer.

Bekijk onderstaande mogelijkheden en reserveer uw ticket: