Lees onderstaande over de NeuroVizr voordat je aan afspraak maakt even goed door.

De NeuroVIZR zorgt voor directe comfortabele hersenstimulatie met lichtcomposities en frequenties via geluid. Jouw ogen zijn de hele tijd gesloten. Je hoeft niets te doen, behalve jouw aandacht erbij houden en natuurlijk genieten van de intense kleuren en geometrische vormen en patronen.
In zekere zin is het een beetje alsof je naar een film kijkt…maar dan in je hoofd!

Het uitgangspunt achter de NeuroVIZR-ervaring is gefundeerd in iets dat Neurale plasticiteit wordt genoemd. De medische wetenschap geloofde vroeger dat het volwassen brein niet anders kon dan langzaam degenereren naarmate je ouder wordt. Er is inmiddels gelukkig bewijs dat zij ongelijk hebben. Het is nu bekend en algemeen aanvaard dat het volwassen brein in staat is tot positieve veranderingen gedurende ons hele leven.

Healing & Activatie / Innerlijke reis

Een sessie met de NeuroVizr is bedoeld als voorbereiding op de Healing & Activatie sessie en Innerlijke reis met Xander. De Healing & Activatie sessie volgt direct na een sessie met de NeuroVizr.  De NeuroVizr is niet bedoeld voor therapeutische doeleinden en wordt ook niet op deze wijze aangeboden.

Risico’s

Dit specifieke apparaat en de lichtcomposities zijn uitgebreid getest, waardoor ze veilig en gebruiksvriendelijk zijn.  
In ongeveer 3.000 gebruiksgevallen met ongeveer 2.000 individuele gebruikers zijn er vier (4) gevallen (dit is 0,1%) van epileptische aanvallen door neurologische overstimulatie gedocumenteerd. De gebruiker in kwestie is hersteld en er is geen schade gemeld. Er zijn meer dan 20 verschillende lichtprogramma’s waarbij de hoeveelheid licht is in te stellen. Vanzelfsprekend gaan we hier zorgvuldig mee op.

Mensen met lichtgevoeligheid of een voorgeschiedenis van epilepsie mogen het apparaat niet gebruiken. Raadpleeg voor gebruik een arts voor andere gezondheidsproblemen, zwangerschap en verhoogde risicofactoren. Risicofactoren voor overstimulatie zijn onder meer slaapgebrek, uitdroging, hitte, fysieke, mentale en emotionele stress en onvoldoende elektrolyten in het lichaam.

Tijdens een eerste sessie doen we een korte test zodat je kunt wennen aan de geprojecteerde lichtcomposities en het geluid. 

De verantwoordelijkheid voor het gebruik en met betrekking tot NeuroVizr ligt altijd bij de gebruiker en niet bij Lo Rig (Xander).

Bij het maken van een afspraak gaan wij ervan uit dat je bekend bent met bovengenoemde risico’s.

Keer terug naar de vorige pagina via deze link. 

Maak onderstaande direct een afspraak (Innerlijke reis II):