Online Training
De magie van de Pijnappelklier

Een prachtige online training ontwikkeld door Xander van der Zijden. De training biedt jou tal van inzichten, praktische handvatten, verschillende geleide meditaties en visualisaties om jouw bewustzijn toe te laten nemen.

De bijzondere functie, werking en diepgaande betekenis van de Pijnappelklier is het best bewaarde geheim op het gebied van zelfrealisatie en de toegang tot scheppende krachten. Door dit programma te volgen groeit niet alleen jouw bewustzijn maar neemt ook jouw levensenergie en vreugde toe.

Ieder mens heeft volgens Xander de mogelijkheid om in harmonie te leven met zichzelf, met anderen en met het universum en de aarde. Xander ziet het leven als een prachtig muziekstuk waarvan wij stap voor stap de melodie en de juiste tonen leren begrijpen.

Deze online training is een magische reis die ervoor zorgt dat je het leven vanuit een breder perspectief leert begrijpen, voelen en ervaren. Xander deelt zijn kennis met inzichten uit (oosterse) filosofie, religie, universele leer, alchemie en wetenschap. Op deze wijze onderbouwt en deelt hij zijn oneindige nieuwsgierigheid naar de zin van het leven in algemene- en persoonlijke zin.

Het leuke van deze online training is dat de inhoud hiervan blijft toenemen. Je koopt dus eenmalig een training die met je meegroeit.

De prijs voor deze training is (eenmalig) 99 euro. 

De online training koop je via de website van het Levenscollege door op onderstaande button te klikken.

Doe je mee? Er zijn reeds 160 deelnemers