Ons brein is een supercomputer en de Pijnappelklier is het kloppend hart hiervan

oie_9kQzbZfpX7BH

Ons brein is een supercomputer en de Pijnappelklier is het kloppend hart hiervan

Ons brein bevat onnoemelijk veel data en creëert geen bewustzijn maar downloadt bewustzijn. 24/7 per dag is ons brein bezig met registreren en zenden. Dit gebeurt voornamelijk via de zes zintuigen. In de basis kennen we er vijf maar er is ook een zesde zintuig, het derde oog, dat wordt aangestuurd door de Pijnappelklier. Dit meest gevoelige kliertje stelt ons in staat om in contact te komen met andere sferen waardoor ons besef van tijd en ruimte verandert. 

De Pijnappelklier is een kosmische antenne die informatie uit de ether ontvangt en ook weer uitzendt. In de tijd van de oude Egyptenaren begreep men dat de Pijnappelklier een kosmische antenne was die symbool stond voor het Licht van onze superster; de Zon. Zij noemden de Pijnappelklier dan ook ‘Het oog van Horus’ (=de opkomende Zon). Het leven op onze planeet draait om de Zon, letterlijk en figuurlijk.  
Egyptenaren waren werkelijk creators. Zij begrepen niet alleen de wetten van de natuur maar ook hoe je deze kunt toepassen. Een voorbeeld hiervan is uiteraard de constructie van de piramides, niets is aan het toeval overgelaten. De wiskundige kennis die zij hadden is fenomenaal, evenals de wijze waarop de massieve stenen haarfijn op elkaar aansluiten. De locatie van de piramide had ook een diepere betekenis en weerspiegelt onder andere delen van ons prachtige Universum.

De Egyptenaren waren zich ervan bewust dat wij alle tools hebben om met behulp van de energie van het Universum (=het Licht) alles te manifesteren in onze werkelijkheid (3D). De Pijnappelklier is het instrument om dit te realiseren.

Een methode ter manifestatie tref je hier aan:

  • Maak datgene dat je wil bereiken zo specifiek en concreet als mogelijk. Als voorbeeld jouw droomhuis met regio, plaats, straat, uitstraling, interieur, tuin et cetera. Dit kan bijvoorbeeld ook je droombaan of iets anders zijn. 
  • Manifestatie meditatie/ visualisatie. Jezelf al zien in de nieuwe situatie met alle omstandigheden. Doe dit circa 20 minuten per dag.
  • Kosmische meditatie. We leven in een programma met- en van licht. In deze meditatie stel je jezelf helemaal open door jouw eigen licht
    te vergroten zodat er verbinding ontstaat met het licht van boven. Dit doe je met dezelfde intentie van punt 2. 


Opmerking: Bovenstaande methode zorgt ervoor dat je in een positieve energie terechtkomt. Mogelijk word je tijdens jouw manifestatie geconfronteerd met innerlijke overtuigingen of beperkende gedachtes. Grijp deze situaties aan om de totstandkoming hiervan te elimineren.

Veel succes,

Xander van der Zijden 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest