Mijn voornaam Xander betekent ‘Beschermer van de mensheid’. Het is een naam die past bij de energie van datgene dat ik in dit leven mag manifesteren. Ik zie mijzelf als werkvoorbereider van het nieuwe tijdperk dat eraan komt. In deze tijd voel ik dat meer dan ooit.

Het is mijn missie om mensen te begeleiden naar een bewustzijn dat past bij het nieuwe tijdperk. Het activeren en stimuleren van de Pijnappelklier zie ik als essentieel onderdeel en belangrijke voorwaarde om de poorten open te zetten naar het nieuwe tijdperk.
Hierbij is het noodzakelijk dat oude systemen van macht, traditionele denkwijzen en de visie op en van het leven gaan veranderen omdat zij ons niet (meer) dienen. 

In mijn ontwikkeling heb ik heel veel tijd besteed aan zelfonderzoek middels meditatie en het maken van innerlijke bewustzijnsreizen via trance en de inname van plantenmedicijnen. Ook heb ik veel tijd geïnvesteerd in het bestuderen van heilige geschriften, de prachtige taal van het Oude Egypte gecombineerd met moderne wetenschap, filosofie, astrologie, astronomie en de werking van het menselijk lichaam.

Mijn levensvisie is gebaseerd op het principe Zo boven, Zo beneden. Dat betekent dat de wereld van beneden, de aarde, een weerspiegeling is van de wereld van boven, het Universum.

De mens is een multidimensionaal wezen dat in staat is om interdimensionaal te reizen. Ons brein is op basis van recent wetenschappelijk onderzoek in staat om elf verschillende dimensies te onderscheiden. Dit zijn dus tien andere werelden dan de zintuigelijke dimensie of realiteit die je waarneemt. Kun jij je voorstellen hoeveel potentie er vanuit dit weten in jou aanwezig is?

Het stimuleren van de Pijnappelklier is de kern van mijn proces tot zelfrealisatie geweest en bracht mij in verbinding met nieuwe (belevings-)werelden. Door stimulatie en bewustwording van de Pijnappelklier is de kwaliteit van leven enorm toegenomen. De werking, betekenis en symboliek van de Pijnappelklier is ongelofelijk interessant zodra je de rode draad ziet.  

Graag deel ik mijn inspiratie en waarheid zonder oordeel met iedereen die nieuwsgierig is naar de zin van het leven. 

Op mijn website Xander van der Zijden tref je een overzicht van mijn aanbod en activiteiten aan. 

Graag tot ziens bij één van mijn activiteiten.

Xander van der Zijden