Xander van der Zijden

Privé Healing & activatie sessie met Xander:

Ervaar meer vitaliteit & synchroniciteit

If you are able to bend time – you can change your program that is related to your health

Wat is een privé healing & activatie sessie?

Deze vorm van healing is een innerlijke reis gecombineerd met een activatie en reset van jouw zelf genezend vermogen op fysiek- en emotioneel niveau. 

Wat levert privé healing sessie je op?

Een privé healing sessie verandert de stroom van jouw levenskracht energie en kosmische energie waardoor het zelf genezend vermogen zich herstelt, versnelt en het opent de poorten naar je potentie waardoor de kwaliteit van leven toeneemt.

Hoe ziet een privé healing sessie eruit?

Tijdens een privé healing & activatie sessie zit je met gesloten ogen op een stoel waarbij je onder begeleiding van Xander in ontspanning komt. Xander raakt op zachte wijze enkele drukpunten op de schouders of het hoofd aan om energie (frequentie) over te dragen. Onder begeleiding van Xander kom je vervolgens via jouw binnenwereld in contact met jouw onderbewustzijn. Het is hierdoor mogelijk om inzage en healing van (diepgewortelde) overtuigingen te ontvangen. 

Voor wie bedoeld?

Een privé healing sessie is bedoeld voor iedereen die behoefte heeft aan meer levenskracht energie (vitaliteit) en toegang tot kosmische energie. Toename hiervan zorgt ervoor dat je met meer vitaliteit, bewustzijn en synchroniciteit jouw leven in kunt richten. Vaak geeft een privé sessie of exclusief traject ook inzicht over je levensmissie en datgene je moeiteloos mag manifesteren in deze bijzondere tijd. 

Algemene en praktische informatie:

 • De praktijklocatie is in Haarlem en is goed bereikbaar met OV, fiets of auto. Alle info ontvang je na de boeking.
 • Het boeken en betalen van een sessie kan rechtstreeks via het online reserveringssysteem. 
 • De privé healing sessie is ook geschikt ter kennismaking bij interesse voor een privé traject exclusief. 

Disclaimer: De vorm van healing is niet bedoeld ter vervanging van reguliere zorg, medisch advies of medicatie. Voor medisch advies raadpleeg uw (behandelend) arts. Voorafgaande een sessie dient u bewust te zijn van de volgende disclaimer.

Er zijn twee opties:

prive traject exclusief

1313,-
Vanaf
 • Meerdere sessies
 • Retraite plantenmedicijn
 • Natuur sessie
 • Pijnappelklier stimulatie +++

Innerlijke reis II

149,-
 • Losse sessie 60 minuten
 • Reis naar onderbewustzijn
 • Healing & Activatie
 • Pijnappelklier stimulatie ++
 • De genoemde prijs voor een losse sessie is inclusief 21% btw. 

Instructie voor maken van een afspraak:

 • Onderstaande maak je zelf direct een afspraak in de agenda van Xander in Haarlem. 
 • Je kiest bij Categorie Healing & Activatie en vervolgens een beschikbare datum (blauw) en een tijd. 
 • Je dient de afspraak vooraf via iDeal te voldoen en ontvangt automatisch een (zakelijke) factuur met btw voor je eigen administratie.
 • Een afspraak kun je tot twee dagen vooraf zelf kosteloos wijzigen. 
 • Na je boeking ontvang je automatisch een e-mail ter bevestiging met alle praktische informatie die je nodig hebt.

Lees hieronder enkele ervaringen van cliënten:

Hartverwarmend en rustgevend!

Rated 5 out of 5
oktober 18, 2021

De privé sessie met Xander was heel bijzonder. Het was prettig om eerst even met elkaar te spreken voordat ik op de stoel plaats nam. Wat ik ervaarde, via alle zintuigen, tijdens de healing was hartverwarmend en zo rustgevend. Sinds lange tijd daarna weer goed geslapen en nog steeds een heel ontspannen gevoel. Bedankt hiervoor!

Hanna

Acute spitklachten verdwenen binnen enkele minuten!

Rated 5 out of 5
september 1, 2021

Mijn sessie gisteren bij Xander was onbeschrijfelijk!

Voor het eerst in mijn leven liep ik al 5 dagen met enorme spit waardoor ik niet kon bukken, tillen, opstaan uit een stoel, zitten, sokken aandoen etc. Waardeloos met kleine kinderen. Als fysiotherapeut (rug gespecialiseerd) deed ik ijverig de bekende oefeningen maar het verslechterde eerder dan dat het opknapte.

Toen kreeg ik de sessie van Xander en hij raakte heel zacht mijn nek aan. Ik voelde tijdens de sessie weinig (behalve dat er een energetische soort luchtbel doorgeblazen werd bij mijn onderrug) maar ik stond na de sessie zomaar moeiteloos op uit de stoel, de zwaarte (kramp) en pijn was weggevallen en ik kon zelfs bukken! Vanmorgen stond ik met 80% minder klachten op; het is een wonder!

Eva

Healing & activatie

Rated 5 out of 5
augustus 31, 2021

Ik heb Xander al een paar maal eerder mogen ontmoeten jaren geleden, en het is fijn hem weer in levende lijve te ontmoeten; een mooi, inspirerend mens met een fijne energie! en die fijne energie is bij deze behandeling goed voelbaar; met behulp van “zijn verbinding met Energie” werd iets in mijzelf teweeg gebracht. Om woorden aan dit soort sessies/behandelvormen te geven is altijd lastig…ik verwoord ‘t maar zo : “ een restant van oude vastzittende energie kwam los en mocht weer stromen naar verdere healing/loslating”…klinkt wellicht vaag, maar ‘t werkt en dat is ‘t belangrijkste!!

Indien ‘t weer als wenselijk voelt zal ik zeker weer een keer terugkomen voor een boost-sessie!!!

Thanx Xander voor je toewijding vanuit je hart.

Caro

Mijn ware potentie is unlocked

Rated 5 out of 5
september 1, 2020

Ik heb een privé sessie gehad van Xander. Ik liep tegen een heel oud en diep stuk aan, waar ik maar niet doorheen kwam. Ik loop er al jaren mee rond. Zelfs tijdens eerdere Ayahuasca sessies mocht het niet opgelost worden. Maar nu was het echt tijd. Xander begeleidde mij terug naar het ontstaan. Terug naar de diepe pijn in een oud leven. Hij hielp mij opstaan uit mijn slachtofferrol en mij terug in mijn kracht komen. Mijn kracht als medicijnvrouw, die ik altijd gevoelt heb maar niet naar boven kon halen. Wat een bevrijding, wat een liefde, wat een dankbaarheid! Ik voel mij letterlijk verlicht! Voel me zo liefdevol! Mijn ware potentie is unlocked. Wat voel ik mij dankbaar lieve Xander. Nu genieten, mij verbinden met de natuur en op mijn blote voeten lopen om te aarden.

Ik ga mijn ware potentie natuurlijk inzetten voor de mensheid. Ben zo dankbaar om dit te MOGEN doen. Mensen inspireren en ondersteunen om uit hun slachtofferrol te stappen, hun ware passie te vinden, van hun oude niet meer dienende overtuigen af te komen om zo het leven te kunnen leiden wat ze het liefst willen. Alles is op zijn plaats gevallen. I am In Harmony! 💗🙏🏻

Rachel

Intense en diepgaande sessie

Rated 5 out of 5
augustus 27, 2020

Vanochtend een bijzondere privé sessie gehad met Xander.

Ik heb het als zeer veilig en vertrouwd ervaren. Xander neemt je mee in het proces, stemt het zo goed af, ‘weet’ waar hij mee bezig is. Je bent in goede handen. 

Veel dank voor deze mooie, intense en diepgaande sessie. Het geeft mij een mooi en helder zicht op mijn eigen energieveld. Ik weet wat mij te doen staat. 

Veel dank Xander. Namasté

Dorine

Wat een reis

Rated 5 out of 5
augustus 20, 2020

Ik heb een privé sessie gehad van Xander. Ik liep vast in stukken op het gebied binnen in mij welke gekoppeld waren aan o.a mijn mediamieke “gaves”.

Ik heb Xander gevraagd of we dit binnen een consult konden transformeren en samen met de geweldige begeleiding van Xander in een “trance reis “is het gelukt om deze stukken aan te kijken en te herleiden naar ervaringen uit dit leven maar ook uit een vorig leven. Stukjes wist ik al maar dat er nog zoveel meer was, wist ik niet.

Er is veel in beweging gezet en na de sessie is er veel afgevoerd en healing heeft plaatsgevonden.

Nogmaals dank je wel Xander voor je fantastische begeleiding 🙏🏻💫

Monique

Diepe blokkades getransformeerd

Rated 5 out of 5
augustus 8, 2020

Ik heb een privé sessie met Xander gehad omdat ik inzicht wilde krijgen in de blokkades die ik tijdens meditaties ervaarde. Ik kwam tijdens een meditatie in een stuk wat mij een angstig gevoel gaf. Samen met Xander ben ik in meditatie gegaan waardoor ik inzicht kreeg in waar dat gevoel vandaan kwam. Er waren gevoelens en (Ziels)ervaringen uit een vorig leven in mij aanwezig die mij blokkeerden om dieper in meditatie te gaan. Dit heb ik mogen transformeren.

Wat een verlossing was dat. Ik voel mij vreugdevol, opgelucht en een gezegend mens.

Xander gaf mij het gevoel dat alles mogelijk is en dat ik er niet alleen voor stond. We deden dit samen en dat gaf mij veel rust en vertrouwen.

Je bent een topper Xander, nogmaals dank.

Nancy

Wat een super beleving

Rated 5 out of 5
juli 3, 2020

Wat een super beleving om samen te reizen naar wat mij in de weg zat. Het was een hele mooie veilige samenwerking voor mij. Door het vertrouwen en de veiligheid die Xander mij gaf kon ik tot de angel komen.

Wat nu ruimte geeft. Vrijheid om meer te leven. Ik ben super blij dat ik deze stap heb gezet. Mocht je ook voor deze stap staan dan is mijn advies, ga het doen.

Het brengt zoveel inzicht.

Xander nogmaals dankjewel🙏 liefs Carla 💚

Carla