Ontdek de magie van de Pijnappelklier

maak de reis van je leven

WAT IS EEN PRIVE RETRAITE?

Een privé retraite is een diepgaande, transformerende en helende reis waarbij je een-op-een met Xander twee dagen op reis gaat en met nieuwe verdiepende inzichten als herboren naar huis gaat. Je leert jezelf op een dieper niveau kennen waardoor jouw zelf- en wereldbeeld enorm toenemen. De privé retraite duurt twee dagen en is inclusief overnachting in een rustige Bed & Breakfast (zeer privé) op een kleinschalige boerderij nabij Amsterdam en Haarlem. Gratis parkeren op eigen terrein.

VOOR WIE BESTEMD?

Een privé retraite is bestemd voor mensen die de innerlijke roep om deze magische reis samen met mij te maken en deze retraite zien als een kantelpunt in het leven. Bij voorkeur heb je al (ruime) ervaring met innerlijk proceswerk, zelfonderzoek, meditatie en ben je nieuwsgierig naar de zin van het leven. Je hebt behoefte aan:

 • Afstand nemen, bezinning en het manifest van jouw Zielsmissie
 • Inzage en heling en afscheid nemen van mentale- en emotionele overtuigingen en beperkingen
 • Emotionele groei en boost aan levensenergie
 • Zeggenschap en regie over- en van jouw leven  
 • Bezieling en authenticiteit
 • Een nieuwe fase in jouw leven

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Xander heeft zeer ruime ervaring in het werken met plantmedicijnen en begeleidt jou, gedurende deze retraite op tal van gebieden die zijn afgestemd op jouw intrinsieke motivatie voor deelname. Met behulp van zijn inlevingsvermogen, coach technieken gecombineerd met een brede achtergrond aan kennis en ervaring als mens, coach en trainer, houdt hij je zonder oordeel tal van spiegels voor. Je gaat samen met Xander een meditatieve wandeling maken in de prachtige Kennemerduinen rondom Bloemendaal en verbinding maken met de kwaliteiten en energie van de vier elementen, lucht, vuur, aarde en water. Deze dag in de natuur is tevens een voorbereiding op de transformerende innerlijke reis op dag 2, met inname van Plantmedicijn, van een hele dag op locatie van de Bed & Breakfast.

WAAROM DEELNEMEN?

Deze retraite is bedoeld om een grote verandering in jouw leven te realiseren. Alles wat je tot op heden in jouw leven hebt ervaren, is niet voor niets geweest. Er komt een moment in jouw leven dat je jouw eigen levenslessen in kunt zetten als dienst voor andere mensen en/of een betere leefwereld. Jouw levenslessen vormen uiteindelijk jouw unieke talenten en kwaliteiten. Het is mijn passie en (Ziels)missie om jou als Gids te laten zien en voelen wat het leven voor jou in petto heeft. Het doel is een nieuw hoofdstuk in jouw unieke levensboek te gaan delen met de wereld. Als je voelt dat dit jouw moment is, wees dan welkom.

Een impressie van de natuur en locatie:

PROGRAMMA EN PRAKTISCHE INFORMATIE:

 • Programma is in overleg op verschillende dagen mogelijk. Op dit moment  is er een wachttijd. Neem bij interesse vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden. 
 • Tijden zijn van 10:00 uur tot circa 15:00 uur op dag 1 en op dag 2 tot circa 18.30 uur.
 • Dit programma is twee dagen.
 • De prijs voor twee dagen is 1999 euro excl. 21% btw. 
 • De genoemde prijs is incl. overnachting, e-boek met schema ter voorbereiding en als nawerk, 1-op-1 vooraf via Zoom of live in praktijk en avondmaaltijd.
 • Locatie van de Bed & Breakfast is een mooie Boerderij nabij Amsterdam en Haarlem.
 • Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier voor een gratis intake via video of telefoon.

Neem contact op met Xander voor een intake:

Reviews van deze retraite: