Ontdek de magie van de Pijnappelklier

maak de reis van je leven

WAT IS EEN PRIVE TRAJECT EXCLUSIEF?

Een privé traject exclusief is een diepgaande, transformerende en helende reis waarbij je een-op-een met Xander op exclusieve basis door alle lagen van jouw mens-zijn een doorbraak realiseert. Je leert jezelf en jouw leven vanuit talloze perspectieven te bekijken waardoor jouw zelf- en wereldbeeld explosief zal toenemen. De privé traject exclusief is variabel te boeken in tijd en er zijn verschillende sessies. 

VOOR WIE BESTEMD?

Een privé traject exclusief is bestemd voor mensen die sterk de innerlijke roep voelen om deze magische en intense reis samen met mij te maken. Je bent ondernemer en hebt bij voorkeur tenminste enige ervaring met innerlijk proceswerk, zelfonderzoek, meditatie en bent nieuwsgierig naar de zin van het leven. Je hebt behoefte aan:

 • Diepgaande (zelf)reflectie op tal van gebieden
 • Inzage en heling en waar nodig afscheid nemen van mentale- en emotionele overtuigingen op alle lagen van jouw mens-zijn
 • Emotionele groei en boost aan positivisme, zelfliefde en levensenergie  
 • Leven met (meer) bezieling en authenticiteit

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Xander heeft zeer ruime relevante ervaring (circa 20 jaar) en begeleidt jou, gedurende dit exclusieve traject op tal van gebieden die zijn afgestemd op jouw intrinsieke motivatie voor deelname. Met behulp van zijn inlevingsvermogen als innerlijke reisleider, therapeut, life- en business coach en diverse train technieken gecombineerd met een brede achtergrond aan kennis en ervaring als mens, houdt hij je zonder oordeel tal van spiegels voor. Je gaat samen met Xander de mooiste en intenste reis van jouw leven maken; een reis naar heelheid, synchroniciteit en (innerlijke) vrijheid! 

WAAROM DEELNEMEN?

Dit traject zal als een grote bevrijding ervaren worden. Xander trekt figuurlijk alles uit de kast om verschillende doorbraken in jou en jouw leven te realiseren, een proces van ontworstelen en ontwortelen zal zich voltrekken. Hij biedt een veilige bedding aan om de meest pure versie van jouzelf te aanschouwen en te ontmoeten. Voelen en ervaren dat je werkelijk leeft. Het is een magische tijd om een waanzinnige quantumsprong te maken. Jouw Ziel heeft niet voor niets deze tijd gekozen om hier te zijn. Als je voelt dat dit jouw moment is, wees dan welkom. Ik ontmoet je graag!

Warme groeten,

Xander van der Zijden

Een impressie van de natuur en prachtige locatie nabij de duinen

Bekijk onderstaande docu met Xander:

Bekijk onderstaand interview met Xander:

HET TRAJECT EN PRAKTISCHE INFORMATIE:

 • Het doorlopen van dit exclusieve traject is in overleg op verschillende dagen en tijden mogelijk en kan voor een deel online worden gevolgd. 
 • Er is beperkte beschikbaarheid. Enige wachttijd is mogelijk. 
 • Het traject bestaat uit tenminste twee privé sessies met of zonder NeuroVizr van circa 60 minuten (online en offline).
 • Het traject bestaat uit tenminste een retraite van een dag met inname plantenmedicijn of een dag in de natuur. 
 • Voor en- nazorg van een ervaringsdeskundige. 
 • Het traject is altijd op maat gemaakt en in overleg te boeken. 
 • Prijs is vanaf 1313 euro exclusief 21% btw.  
 • Bij de prijs inbegrepen zit de online training De magie van de Pijnappelklier.
 • Neem contact op met Xander via het contactformulier.

Neem contact op met Xander voor een intake: