Xander van der Zijden

Hartelijk dank voor het boeken van een privé sessie!

U ontvangt na uw boeking direct een e-mail met praktische informatie. Gelieve deze goed door te lezen! 

Vergeet niet de afspraak in uw eigen agenda te zetten:-). Houd s.v.p. rekening met onverwachte situaties en uw reistijd en kom op tijd, echter bij voorkeur niet eerder dan 5 – 10 minuten voor aanvang van uw afspraak. Mijn praktijk zit op de begane grond en is toegankelijk voor mensen in een rolstoel.    

Het bezoekadres van mijn praktijk is:

Fonteinlaan 5, 2012 JG Haarlem (Office Hotel). Bij aankomst ziet u mijn naambordje bij nr. 9 en kunt u aanbellen. De deur wordt op afstand opengedaan. Als ik nog met een client bezig ben kunt u zelf met de code 5210 de deur openen via het kastje links bij de hoofdingang. 

Bereikbaarheid met de auto:

Office Hotel Haarlem Zuid is gelegen in de Haarlemmerhout, nabij uitvalswegen richting de A9 (Amsterdam, Utrecht of Alkmaar) én tegenover La Place. Je kunt tegen betaling parkeren op eigen terrein achter het gebouw. Het is hiervoor noodzakelijk dat je de app van Park Mobile hebt geïnstalleerd. Je kunt vervolgens via de app op locatie zoeken naar het adres Fonteinlaan 5 en ParkBee selecteren. Vervolgens kun je de slagboom openen. De kosten zijn 2 euro per uur. Graag parkeren op een plek zonder naambordje. 

Openbaar Vervoer:

Office Hotel Haarlem Zuid is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf Haarlem Station neem je bus 346 en stap je uit op de Rusterburgerlaan. Vanaf hier is het nog een kleine negen minuten lopen naar Office Hotel Haarlem Zuid.

Alvast heel graag tot ziens!

Xander van der Zijden